» Despre noi
 

Despre noi

 

SISCON (SISCON INDUSTRIAL PARTNERS SRL) este reprezentant oficial în România al firmelor HB-Technik, Diosna, Sveba-Dahlen Group, Glimek, Bear, Heuft, Schneider, Anneliese, și oferă echipamente şi consultanţă pentru brutării, patiserii sau cofetării de toate dimensiunile.

Specialiștii noștri vă stau la dispoziție cu servicii de consultanță pentru alegerea echipamentului optim, adaptat solicitării și nevoilor clientului. Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați.

Activitatea firmei Siscon  a început  cu importul și distributia de ingrediente pentru brutării.

Specificul companiei Siscon le permite angajaților să observe activitatea din brutăriile și cofetăriile din toată tara, să cunoască problemele cu care se confruntă producătorii români din industria de panificație. Ei întâlnesc astfel echipamente învechite după numai un an sau doi ani de funcționare, la care muncesc mai mult mecanicii decât brutarii, scule și accesorii cvasiinexistente, tehnologii rudimentare etc.

Pornind de la aceste constatări, Siscon a dorit să ofere soluții la probleme, mai ales din considerentul că România aparține Europei secolului 21 și nu se pot obține produse de calitate cu tehnologii perimate. Specialiștii firmei au luat astfel legătura cu cei mai mari producători de utilaje și accesorii pentru panificație și patiserie din Europa pentru a implementa tehnologia de ultimă oră în brutăriile și patiseriile din România.

Siscon este, în acest moment, în situația de a oferi de la hârtie de copt la linii automate de produs pâine sau patiserie, de la instalații de însilozare și dozare făină, la cuptoare de toate capacitățile, începând cu cele pentru magazine și gastronomie și mergând până la cuptoare-tunel.

Firma Siscon oferă toată gama de accesorii, respectiv tăvi, forme, cărucioare, mese și mobilier de lucru, ustensile specifice, cuțite profesionale, pentru întreaga industrie alimentară.

Sectorul ingredientelor nu a fost lăsat deoparte, oferta Siscon incluzând premixuri, alune de pădure și migdale în toate formele (întregi, zdrobite, cipsuri, stifturi, gris etc.), ciocolată pe bază de unt de cacao, arome și în general tot ceea ce este necesar într-o cofetărie modernă, oferind astfel patiserilor sau cofetarilor din România exact aceleași ingrediente cu care lucrează colegii lor din Viena, Berlin sau Paris, asigurând totodată și know-how-ul necesar realizării unor produse de clasă, care să iasă din tiparul savarinelor și amandinelor.

Siscon nu a inventat nimic, nu a făcut decât să preia experiența partenerilor europeni, și ceea ce funcționează bine acolo, cu siguranță va funcționa și aici.

Furnizori
© 2024 Siscon Industrial Partners SRL. Toate drepturile rezervate.