Furnizor: | HB-Technik |
Sisteme automatizate de producere, stocare și dozare drojdie și maiele marca HB-Technik, destinate industriei de panificație și patiserie.
Capacitate de depozitare: 300-5000 litri = 200-3500 kg
Material depozitat: maia de secară, grau
Material rezervor: oţel inox, rezistent la presiune de 1 bar
Mecanism de amestec: pornire lină, dr./st. putere 3.0 KW
Raclor pereţi: teflon, se poate schimba
Termoelement: inclus - răcire/încălzire (complet izolat)
Transport automat făină: ø 50 mm, macaze, ţeavă
Dozare aut. apă: comandată în temp., mixer, comandă prog.
Mod de evacuare: pompa
Capacitate de evacuare: 30 litri/min.
Precizie cântărire şi dozare: 200 grame / 500 grame
Curăţare preliminară autom: 2-4 capete jet presiune, rot. 360°
Dulap electric de comandă: extern
Sistem comandă umplere-producţie: bakcontrol
Sistem comandă evacuare: bakcontrol
Supraveghere de la distanţă: selectare manuala sau exclus
Racord apă: 1/2" apă rece/caldă/foarte rece
Pompă de mărire presiune: fără
Alimentare electrică: 400V/16A - 25A
Producţie complet automatizată de aluat de mai multe grade din secară/grâu, aluat brut, aluat pentru dospit sau fierbere.
✓ Sistem automat Europro pentru umplere din siloz printr-un macaz tubular.
✓ Dozare automată a apei şi comandă a temperaturii cu sesizor PTI 100, TA de 180 -250 cu orice material.
✓ Proces de producţie comandat pe bază de program, configurat conform manualului sau individual prin sistem video.
✓ Sistem automat de comandă evacuare pe bază de reţetă.
✓ Cântărirea şi controlul tuturor cantităţilor adăugate şi extrase prin celule digitale de cântărire cu 4 cifre.
✓ Fiecare tip de aluat poate fi memorat şi apelat ulterior sub formă de reţetă.
✓ Curăţare preliminară automată cu capete rotative cu jet sub presiune, cu apă fierbinte şi rece; sunt spălate toate conductele.
Toate componentele sunt din oţel inox, sistemul integrează calotă mare rezervor ø 450mm cu contact de siguranţă, capac rezervor cu supapă de suprapresiune şi ventil de aerisire.
Separare aer: filtru vibrator.